Boksing

Nordic Fight Night har i lang tid vært fast inventar på Viasat 4. Norges boksedronning, Cecilia Brækhus, har gjentatte ganger bevist at hun er verdens beste kvinnelige bokser, uansett vektklasse. I tillegg har spennende navn som Tim-Robin Lihaug, Simen Smaadal, Andreas Evensen Alexander Hagen, og Kai Robin Havnaa fått vist seg fram i ringen under disse stevnene. Programleder for sendingene er Viasats Christian Ramberg, og med seg i studio har han med seg Viasats bokseeksperter Roar Petajamaa og Ole Edvard Pedersen. Onsite er kommentator Ole-Petter Westereng og tidligere proffbokser, nå ekspertkommentator Thomas Hansvoll.

  • Christian Ramberg Christian Ramberg jobber som programleder for Viasats boksesendinger. Han er også Viasats utsendte under Super Bowl og UEFA Champions League, og får dekke de store begivenhetene fra indre bane.

  • Roar Petajamaa Roar er Viasats bokseekspert og er fast inventar i studio under Nordic Fight Night-stevnene. Petajamaa er tidligere proffbokser og kan skilte med 15 kamper i ringen, med en knockout-prosent på hele 66,67.

  • Ole Edvard Pedersen Ole Edvard er Viasats kampsportekspert, og har fast plass i Viasats boksestudio under Nordic Fight Night.

  • Thomas Hansvoll Thomas Hansvoll er tidligere proffbokser og jobber nå som Viasats ekspertkommentator. Gjennom karrieren som proffbokser har Hansvoll gått 32 kamper, hvorav han vant 26 av disse, åtte på knockout. I nyere tid har han gjort det sterkt blant annet som filmskaper, og i 2014 fikk det norske folket se filmdokumentaren hans "Magne Havnaa - Norges glemte boksehelt."

  • Ole-Petter Westereng Ole-Petter Westereng har lagt en lang karriere som sportsjournalist i radio bak seg, før han gikk over til TV for å dekke flere av Viasats stortssendinger. Nå jobber han som fast boksekommentator, i tillegg til reporterjobb der han de siste årene har dekket sykkel-VM og håndball.

Kan ses på

Premiere
Pågående

Lene PatersonPressekontakt

482 23 899

lene.paterson@mtgtv.no