EHF Champions League

Etter en fantastisk 2014/2015 måtte jentene i Larvik Håndballklubb se seg slått av storlaget, og forhåndsfavorittene fra Montenegro, Buducnost i finalen i EHF Champions League. Nederlaget var stort, men lysten på revansje foran denne sesongen er enda større. Larvik stiller til start med Tor Odvar Moen som ny hovedtrener, og laget har i tillegg hentet inn nye spillere som igjen skal få laget til en ny Final Four i Budapest våren 2016. Under hjemmekampene i Arena Larvik vil Viasats håndballteam være på plass for å gi deg de beste reaksjonene og analysene på Larviks håndballspill i Europas tøffeste klubbturnering.

  • Christian Ramberg Christian Ramberg jobber som programleder under Viasats håndballsendinger, som dekker både EHF Champions League, og landslagskamper. Han leder også Viasats boksesendinger og er vår utsendte under Super Bowl og UEFA Champions League, hvor han dekker de store begivenhetene fra indre bane.

  • Daniel Høglund Daniel Høglund kommenterer Viasats håndballsendinger. I tillegg jobber han som programleder under Viasats NFL-sendinger og som reporter i UEFA Champions League. Daniel jobber til daglig i P4s radiofrokost, men har gjennom hele sitt yrkeslange liv viet mye tid til sport, der han blant annet har vært med på å dekke flere verdensmesterskap og sist OL i Sotsji.

  • Frode Kyvåg Frode Kyvåg ble med en del av Viasats håndballag høsten 2014, og fungerer som ekspertkommentator. Han har lang fartstid innen idretten, blant annet skøyter, fotball og håndball, men er nok kjent for sitt store engasjement knyttet til Norway Cup og som trener for Bækkelaget.

  • Gunnar Pettersen Med en stor håndballkarriere både som spiller og senere trener både i klubb og på landslag er Gunnar Pettersen selvskreven ekspertkommentator under Viasats håndballkamper. Til daglig jobber han som hovedtrener for Vipers.

Kan ses på

Sendedag
Helg

Premiere
17. oktober

Lene PatersonPressekontakt

482 23 899

lene.paterson@mtgtv.no