Norge på dop

Du trodde kanskje at det fortsatt er oljen som smører Norge? At nordmenn er et lovlydig folkeferd som nyter velstanden med beina på bordet eller turer i marka? Vår påstand er at det er dopet som smører Norge. Nordmenn er i ferd med å ta alle midler i bruk for å klare hverdagen.  Amfetamin for å være skarpe, såkalte smartdrugs for å skreddersy effekten, medikamenter for å få sove. De nye dopkombinasjonene dukker opp der du helst ikke ønsker å se det, og det er nesten overalt. I Norge på dop tar programlederne Stein Inge Stølen og Anders Kvaal seerne med på en reise for å finne ut hvordan det egentlig står til. Vi går makta og yrkesgrupper du er avhengige av etter i sømmene. Vi går undercover for å finne dopet og konfronterer ansvarlige uansett hvem de måtte være. Norge på dop er en fordomsfri roadtrip der vi stiller ubehagelige, men nødvendige spørsmål.

  • Stein Inge Stølen og Anders Kvaal

  • Stein Inge Stølen Stein Inge Stølen (31) er journalist og har jobbet innenfor området bil og motor de siste fem årene, først som skribent og fotograf for magasinet Autofil, etter hvert også i Dagbladet og nettstedet DinSide. Var programleder i TV-satsingen Panser i 2014. Ved siden av bilinteressen har Stein Inge en iboende journalistisk nysgjerrighet rundt alt som ikke kommer frem i dagens lys, og han har gjort en rekke saker rundt bilkriminalitet. I Norge på dop vil Stein Inge gå i dybden på et nytt tema – dop – og grave frem fakta som allmennheten fortjener å få rede på.

  • Anders Kvaal Anders Kvaal (42) er idéutvikler og har erfaring fra flere dokumentariske programmer de siste årene. Anders står bak ideen til Norge på dop, etter at han stadig har opplevd virkelighetsfjerne og kunnskapsløse diskusjoner rundt narkotika- og dopmisbruk. Hensikten med dette programmet er å undersøke dopbruk i Norge, og stille noen spørsmål som kan gi grobunn for offentligdebatt. Norge på dop skal ikke henge ut enkeltpersoner eller sparke nedover, men derimot belyse vanlige menneskers forhold til alle typer dop.

Kan ses på

Sendedag
Tirsdag

Premiere
Tirsdag 15. september kl. 21.55

Pressebilder og promo_Norge på dop. Foto TV3.


Line Vee HanumKommunikasjonssjef

922 40 464

line.vee.hanum@mtgtv.no