UEFA Champions League

Den 24. sesongen av verdens beste og gjeveste klubbturnering sparkes i gang tirsdag 15. september. Ball skal trilles, mål skal scores og blod, svette og tårer må ofres på veien mot å løfte det gjeve UEFA Champions League troféet. Finalen skal denne sesongen spilles på italiensk gress på Stadio Giuseppe Meazza, bedre kjent som San Siro stadion, i Milano by 28. mai 2016. Under hele sesongen vil programleder Guro Fostervold Tvedten, med gjester, ljose deg gjennom Europas fineste fotballturnering.

  • Guro Fostervold Tvedten Guro Fostervold Tvedten er utdannet journalist og har alltid jobbet med sport som spesialfelt. Hun startet sin karriere som sportsanker i 1999, og er nå blant Norges mest erfarne og ettertraktede programledere. Siden 2012 har Guro ledet Viasats UEFA Champions League-sendinger på Viasat 4 og Viasat Sport HD.

  • Jan Åge Fjørtoft Tidligere landslagsspiller Jan Åge Fjørtoft er Viasats fotballekspert. Fjørtoft har spilt for en rekke klubber i Norge og i utlandet, og han står oppført med 71 landskamper. Dette holder ham inne på NFFs "ti på topp-liste" over spillere med flest landskamper. Fjørtoft jobber også som utegående reporter på flere av de store kampene i Champions League.

  • Rune Bratseth Rune Bratseth er fast inventar i Viasats Champions League studio som fotballekspert. Han har hatt en stor fotballkarriere, og hevdet seg både i inn,- og utland. I Norge ble han seriemester med Rosenborg, mens han i tyske Werder Bremen vant Bundealigaen hele to ganger.

  • Morten Langli Morten Langli ble under 2014/15-sesongen en del av panelet under UEFA Champions League-sendingene. Han har et stort sportsengasjement, og er tidligere kjent for å ha kommentert både fotball og hockey, samt vært ekspert for TV2.

  • Roar Stokke Roar Stokke er hovedkommentator for UEFA Champions League på Viasat 4 og Viasat Fotball. Han har blitt en kjent og etablert kommentatorstemme i Viasat. Etter mange år med egen innsats på banen, som trener og fotballentusiast, mangler det ikke på kompetanse eller engasjement.

  • Vidar Davidsen Vidar har vært ekspertkommentator de siste sesongene og er klar for en ny sesong med UEFA Champions League som ekspertkommentator. Med bakgrunn både som spiller og trener i blant annet i Lyn og Vålerenga gjennom flere sesonger, kan seerne få del i hans fotballkunnskaper. Davidsen har også fått tildelt NFFs gullklokke for sin andel landskamper.

Kan ses på

Sendedag
Tirsdag og onsdag

Premiere
Oppstart gruppespill tirsdag 15. september

Last ned bilder og promo


Lene PatersonPressekontakt

482 23 899

lene.paterson@mtgtv.no