EHF Champions League

Høsten 2017 byr på en ny sesong av den beste håndballen i Europas gjeveste klubbturnering, for både menn og kvinner. Gutta fra Elverum i Østerdalen skal for tredje året på rad spille i det gode selskap. På kvinnesiden skal Larvik igjen ta fatt på veien til Final Four. Klubben har ambisjoner om å nå sluttspillet hver sesong. Denne sesongen stiller Vestfold-laget med flere friske pust på benken og Tor Odvar Moens lag går en spennende høst i møte. Norske lag i EHF Champions League kan du denne høsten følge på Viasat 4. Øvrige kamper med med norske stjernespillere sendes på Viasport.

  • Daniel Høglund Daniel Høglund leder Viasat 4s EHF Champions League-sendingener. I tillegg jobber han som kommentator på de samme sendingene. Høsten 2015 ble den tidligere P4-profilen også fast kommentator for UEFA Champions League. Daniel dekker også Viasats NFL-sendinger, der høydepunktet hvert år er Super Bowl. Høglund har hele sitt yrkeslange liv viet tid til sport, der han blant annet har vært med på å dekke flere verdensmesterskap og sist OL i Sotsji.

  • Frode Kyvåg Frode Kyvåg ble med en del av Viasats håndballag høsten 2014, og fungerer som ekspertkommentator. Han har lang fartstid innen idretten, blant annet skøyter, fotball og håndball, men er nok kjent for sitt store engasjement knyttet til Norway Cup og som trener for Bækkelaget.

  • Gunnar Pettersen Med en stor håndballkarriere både som spiller og senere som trener både i klubb og på landslag er Gunnar Pettersen selvskreven ekspertkommentator under Viasats håndballkamper. Til daglig jobber han som hovedtrener for Vipers.

Kan ses på

Sendedag
Helg

Premiere
17. oktober

Last ned bilder og promo


Lene PatersonPressekontakt

482 23 899

lene.paterson@mtgtv.no