Luksusfellen

Luksusfellen eksperter er klare for å hjelpe enda flere nordmenn med skakkjørt økonomi denne høsten. Enkle løsninger som sms-lån, dyre forbrukslån og uvettig pengebruk er stadig et aktuelt tema som mange ønsker hjelp til å få ordne på. Med hjelp av våre økonomer Hallgeir Kvadsheim, Silje Sandmæl, Magne Gundersen og Lene Drange, som er ny ekspert denne sesongen, tas det tak i de vanvittige regningsbunkene og låneavtalene som folk har pådratt seg. Mens økonomene tar seg av dette, forsøker psykologene Cecilie Lynum og Robert Speare å komme til bunns i hvorfor man har havnet i Luksusfellen og hva man kan gjøre for å holde seg unna den i fremtiden. 

  • Cecilie Lynum Cecilie er psykolog og underviser på Politihøgskolen. Hun brenner for faget og er opptatt av å finne roten til økonomiske problem.

  • Hallgeir Kvadsheim Hallgeir brenner for vettig bruk av penger og har tung faglig tyngde innen faget økonomi.

  • Silje Sandmæl Silje er økonomiekspert i Luksusfellen og forbrukerøkonom i DnB. Hun er ofte å se i media og går langt for å hjelpe deltakere som er havnet i økonomisk uføre.

  • Magne Gundersen Magne er forbrukerøkonom i Sparebank1, og det han ikke vet om privatøkonomi er ikke verdt å vite. Han har vært med siden starten av Luksusfellen, og er genuint interessert i å hjelpe folk ut av uføret de befinner seg i.

  • Robert Speare Robert er psykolog og er ekspert på klinisk voksen psykologi. Han hjelper deltakerne med å innse sine problemer for å få dem ut av krisen de er inne i.

  • Lene Drange Lene er nyeste tilskuddet som ekspert. Hun er økonom og har i flere år jobbet med å løse deltakernes økonoimiske problemer bak kulissene.

Kan ses på

Episoder
8

Sendedag
Onsdager kl. 20:30

Premiere
30. august

Last ned pressebilder


Last ned promo


Linda GlomlienPressekontakt

926 47 693

linda.glomlien@mtgtv.no