Svindeljegerne

I Svindeljegerne tar vi opp jakten på svindlere og andre som lurer nordmenn. Identitetstyveri, kredittkortsvindel, datahacking og så videre; i 2017 er det mye man skal ta forholdsregler mot. Hvert år blir tusenvis av nordmenn offer for svindlere, som stadig utvikler nye metoder. I kombinasjon med ny teknologi er nemlig ingen trygge. Kjell-Ola Kleiven og Ole Eikeland skal avsløre metodene de bruker, og reiser rundt om i det ganske land (og utland) for å avdekke og forhindre svindel i ulike former.

  • Kjell-Ola Kleiven Kjell-Ola Kleiven (38) har siden tidlig 2000-tallet hatt innsamling, strukturering og tolkning av informasjon som sitt levebrød. Kleivens evne til å kommunisere trender og analytiske funn på et folkelig sett har gjort han til gjenganger i mediebildet. Til daglig er Kleiven CEO i Risk Group, nå skal han konfrontere svindlere i Svindeljegerne.

  • Ole Eikeland Ole Eikeland har en relativ lang CV - økonomiredaktør i Nettavisen, megler i Pareto Securities og rådgiver for noen av Norges største investorer, for å nevne noe. Nå er han sin egen sjef i kommunikasjonsbyrået Ravnaas Eikeland - og medprogramleder i Svindeljegerne.

Kan ses på

Episoder
10

Sendedag
Tirsdager kl. 20.30

Premiere
Tirsdag 19. september kl. 20.30

Last ned pressebilder


Kontakt

Andreas FramnesPressekontakt

959 45 778

andreas.framnes@mtgtv.no