UEFA Champions League

Tirsdag 13. februar er UEFA Champions League tilbake med sluttspillet. Juventus, Tottenham Hotsspur, Basel, Manchester City, Porto, Liverpool, Sevilla, Manchester United, Real Madrid, PSG, Shakhtar Donetsk, Roma, Chelsea, Barcelona, Bayern München og Besiktas har gjennom høsten kjempet seg til avansement og er klare for sluttspillet i verdens gjeveste klubbturnering.Alle drømmer om å nå finalen, som i årets sesong skal spilles i Kiev i Ukraina. UEFA Champions League-sesongen 2017/2018 fordeles på MTGs flater. På fri tv-kanalen Viasat 4 vil det hver runde sendes en kamp på tirsdagen. Øvrige kamper fordeles på Viasats sportskanaler, og alle kampene kan ses på nett via strømmetjenesten Viaplay. Programleder Daniel Høglund sitter klar hver match day i studio med gjester.

  • Daniel Høglund Daniel Høglund ble høsten 2017 ny programleder for MTGs UEFA Champions League-sendinger. Siden 2015 har han vært kommentator og reporter indrebane. Den tidligere P4-profilen jobber nå også som programleder og EHF Champions League-sendinger, samt NFL-sendinger med Super Bowl som årets høydepunkt. Daniel har viet store deler av sitt yrkeslange liv på sport der han har dekket europa,- og verdensmesterskap.

  • Jan Åge Fjørtoft Tidligere landslagsspiller Jan Åge Fjørtoft er Viasats fotballekspert. Fjørtoft har spilt for en rekke klubber i Norge og i utlandet, og han står oppført med 71 landskamper. Dette holder ham inne på NFFs "ti på topp-liste" over spillere med flest landskamper. Fjørtoft jobber også som utegående reporter på flere av de store kampene i Champions League.

  • Rune Bratseth Rune Bratseth er fast inventar i Viasats Champions League studio som fotballekspert. Han har hatt en stor fotballkarriere, og hevdet seg både i inn,- og utland. I Norge ble han seriemester med Rosenborg, mens han i tyske Werder Bremen vant Bundealigaen hele to ganger.

  • Morten Langli Morten Langli har mye erfaring fra fotballens verden, og ble våren 2015 fast gjest i Viasats UEFA Champions League studio. Tidligere har han jobbet som ekstertkommentator for blant andre TV 2.

  • Roar Stokke Roar Stokke er hovedkommentator for UEFA Champions League på Viasat 4 og Viasat Fotball. Han har blitt en kjent og etablert kommentatorstemme i Viasat. Etter mange år med egen innsats på banen, som trener og fotballentusiast, mangler det ikke på kompetanse eller engasjement.

  • Vidar Davidsen Vidar har vært ekspertkommentator de siste sesongene og er klar for en ny sesong med UEFA Champions League som ekspertkommentator. Med bakgrunn både som spiller og trener i blant annet i Lyn og Vålerenga gjennom flere sesonger, kan seerne få del i hans fotballkunnskaper. Davidsen har også fått tildelt NFFs gullklokke for sin andel landskamper.

  • Petter Veland Petter Veland er ekspert på spansk fotball og ble en del av fotball-teamet i 2016. Han er fast inventar i Champions League-studioet, og kommentator på La Liga.

Kan ses på

Sendedag
Tirsdag

Premiere
Åttedelsfinaler starter 14. februar

Last ned bilder og promo


Lene PatersonPressekontakt

482 23 899

lene.paterson@mtgtv.no