Viafree

I Norge vil Viafree tilby alle norske programmer som produseres for MTG TV-kanalene TV3, Viasat 4 og TV6, og egenprodusert innhold eksklusivt for Viafree. I tillegg vil tjenesten hente innhold fra andre plattformer under MTG-paraplyen som Splay, Zoomin og eSport, samt serier og filmer fra samarbeidspartnere som Mashed, MTV og Comedy Central.Viafree er den eneste gratis, reklamefinansierte strømme¬tjenesten i Norge med langformat-innhold.


Viafree erstatter MTG TVs tidligere strømmetjeneste TV3play. Tjenesten vil ha langt flere timer med innhold enn forgjengeren, og i løpet av høsten vil brukerne få mer enn 270 nye episoder med innhold. TV3-suksesser som Luksusfellen og Paradise Hotel vil fremdeles være tilgjengelige på nett, så vel som på lineær-TV. Viafree er imidlertid en kanaluavhengigplattformmed underholdning som også retter seg mot særlig yngre målgrupper, med egenprodusert, eksklusivt innhold som er tilpasset digitale brukere.


Fra 15. august finner man splitter nye episoder av Viafree-programmer som Ærlige Norge og Det beste vorspielet, og senere i sesongen lanseres helt nye serier som Prebz & Dennis på nye eventyr og datingprogrammet Wingman med Audun Sørseth fra Paradise Hotel. I tillegg til den danske humorserien Fetter, kommer også flere amerikanske serier eksklusivt på Viafree, som horrorkomiserien Screem Queens, Minority Report, som bygger på film-suksessen med samme navn, og sci-fi-krimserien Second Chance.

Kan ses på