Boligjakten

Eiendomsmeglerne Karianne Amlie, Hans Christian Espenes og Thomas Klovland skal hjelpe folk over hele landet med å slå kloa i drømmeboligen i Boligjakten. Å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør i livet, og med våre eksperters kunnskap om boligkjøp og budrunder skal boligdrømmene endelig oppfylles. Meglerne leter etter boliger i områder som kjøperne ikke engang har vurdert og med ulike budsjettrammer, ønsker og kriterier har de litt av en utfordring. Meglernes mål er å hjelpe disse boligkjøperne i jakten på den perfekte boligen og, ikke minst, vinne budrundene.

  • Hans Christian Espenes Hans Christian Espenes har jobbet som megler i 13 år og er nå partner i Privatmegleren Trondheim. Dette er hans fjerde sesong som megler i Boligjakten. Hans Christian har en stor glede av å skape fornøyde kjøpere og selgere, og ønsker å ha en leveranse alle andre meglere prøver å måle seg opp mot.

  • Karianne Amlie Karianne Amlie har jobbet som megler i 14 år og solgt ca 1000 boliger. Hun er hovedaksjonær i Aktiv Eiendom Grønland/Bjørvika og hun ser på jobben som megler som en livsstil. Kariannes motivasjon er å oppnå høyest mulig salgspris for hver eneste bolig hun selger. Nå sitter hun på andre siden av bordet under Boligjakten og hun kan alt om strategi for å vinne en budrunde! Det betyr ekstremt mye for meg at de parene jeg hjelper ikke bare skal få kjøpt, men skal få kjøpt til best mulig pris.

  • Thomas Klovland Thomas brenner for megleryrket og jobber i Krogsveen. Etter snart 11 år i meglerbransjen er han fremdeles opptatt av hver enkelt kunde og hvert enkelt salgsobjekt. Thomas er godt forberedt til enhver tid underveis i prosessen, og gir seg aldri før resultatet er best mulig!

Kan ses på

Premiere
Onsdag 17. februar

Last ned bilder