EHF Champions League

Våren 2016 fortsetter jentene i Larvik Håndballklubb Champions League-eventyret. Etter en tøff høst tar de med seg fire poeng til hovedrunden der de møter tøff motstand fra de tre beste lagene i gruppe B, tyske Thüringer, franske Fleury Loiret Handball og ungarske FTC-Rail Cargo Hungary. Derfra er drømmen om å ta seg til kvartfinale og så finalespill i Final 4. Larvik, som vant Europas gjeveste håndballturnering i 2010/2011-sesongen, ønsker å heve troféet  igjen, og vil derfor gi alt for å ta seg videre fra hovedrunden. Final 4 vil denne sesongen, som forrige spilles i Budapest, 7.-8. mai 2015. Alle Larviks kamper sendes direkte på Viasat 4.

 

Slik spilles hovedrunden

08.-10.01.16
Larvik - Thüringer HC

15.-17.01.16
FTC-Rail Cargo Hungay - Larvik

05.-07.02.16
Larvik - Fleury Loiret Handball

12.-14.02.16
Thüringer HC - Larvik

19.-21.02.16
Larvik - FTC-Rail Cargo Hungary

26.-28.02.16
Fleury Loiret Handball - Larvik

  • Daniel Høglund Daniel Høglund leder Viasat 4s EHF Champions League-sendingener. I tillegg jobber han som kommentator på de samme sendingene. Høsten 2015 ble den tidligere p4-profilen fast kommentator for UEFA Champions League-sendingene. Daniel dekker også Viasats NFL-sendinger, der høydepunktet hvert år er Super Bowl. Høglund har hele sitt yrkeslange liv viet tid til sport, der han blant annet har vært med på å dekke flere verdensmesterskap og sist OL i Sotsji.

  • Frode Kyvåg Frode Kyvåg ble med en del av Viasats håndballag høsten 2014, og fungerer som ekspertkommentator. Han har lang fartstid innen idretten, blant annet skøyter, fotball og håndball, men er nok kjent for sitt store engasjement knyttet til Norway Cup og som trener for Bækkelaget.

  • Gunnar Pettersen Med en stor håndballkarriere både som spiller og senere som trener både i klubb og på landslag er Gunnar Pettersen selvskreven ekspertkommentator under Viasats håndballkamper. Til daglig jobber han som hovedtrener for Vipers.

  • Lene Forfang Paterson Lene Paterson har jobbet som reporter for MTG Sport siden februar 2014. Hun er fast reporter på indrebane under EHF Champions League-sendingene i Larvik. I tillegg har hun dekket Nordic Fight Night, Super Bowl og UEFA Champions League som reporter, samt ledet håndballsendingene i EHF Europacup.

Kan ses på

Sendedag
Helg

Premiere
17. oktober

Last ned bilder og promo


Lene PatersonPressekontakt

482 23 899

lene.paterson@mtgtv.no