Luksusfellen

Tømte bankkontoer, regninger som opptenningsved og et overforbruk på biler er ingen utfordring for ekspertene i Luksusfellen. TV3s seersuksess går denne høsten nemlig inn i sin fjortende sesong. Nordmenn med skakkjørt økonomi trenger åpenbart hjelp som aldri før. Når pengene brukes på alt annet enn regninger og nedbetaling av kredittkort, og gjelden vokser til man ikke ser noen vei ut av problemene, kommer Luksusfellens eksperter til unnsetning. «Å havne i luksusfellen» er blitt et allment begrep man bruker om folk som har overforbruk av lånte penger, enten de er brukt på klær, bil, reiser, elektronikk eller forbruksvarer. Forbrukerøkonomene Hallgeir Kvadsheim, Silje Sandmæl og Magne Gundersen bretter sammen med psykolog Cecilie Lynum og Robert Speare opp ermene for å yte økonomisk førstehjelp, og nok en gang få den vaklende, økonomiske skuta til Ola Nordmann på rett kjøl.

  • Cecilie Lynum Cecilie er psykolog og underviser på Politihøgskolen. Hun brenner for faget og er opptatt av å finne roten til økonomiske problem.

  • Hallgeir Kvadsheim Hallgeir brenner for vettig bruk av penger og har tung faglig tyngde innen faget økonomi.

  • Silje Sandmæl Silje er økonomiekspert i Luksusfellen og forbrukerøkonom i DnB. Hun er ofte å se i media og går langt for å hjelpe deltakere som er havnet i økonomisk uføre.

  • Magne Gundersen Magne er forbrukerøkonom i Sparebank1, og det han ikke vet om privatøkonomi er ikke verdt å vite. Han har vært med siden starten av Luksusfellen, og er genuint interessert i å hjelpe folk ut av uføret de befinner seg i.

  • Robert Speare Robert er spesialist i klinisk psykologi og driver i dag bemanningsselskapet Speare A/S. Robert er kanskje ny som programleder, men har lang erfaring med arbeid med mennesker, og er særdeles godt rustet for å finne roten til økonomiske problemer.

Kan ses på

Sendedag
Onsdager kl. 20.30

Premiere
Onsdag 17. februar

Last ned pressebilder


Last ned promo


Ellen IhmePressekontakt

454 70 189

ellen.ihme@mtgtv.no