Paradise Hotel

TV3 og Triana Iglesias åpner igjen dørene til Paradise Hotel, et sted der alt handler om å finne seg en partner å stole på for å komme seg til finalen. En gjeng med gutter og jenter sjekker inn i på et splitter nytt hotell og spillet settes igang, men hvilket par blir stående igjen til slutt med kula mellom hendene og mulighet for å vinne pengepremien? Det er duket for en ny sesong med allianser og brutte løfter i tillegg til romantikk og vanskelige valg i et spill der ingen vet hva som venter seg i neste brev. Det eneste vi vet sikkert er at det blir drama, tårer, latter, sol og  svik. For hva kommer man lengst med, å spille spillet eller å være trofast mot sin partner? 

 • Triana Iglesias Triana Iglesias er en norsk-spansk skuespiller og programleder for Paradise Hotel.

 • Carl Aksel Berg Jansen Skikkelig vestkantgutt fra Oslo som ikke er flau over at han er i overkant metroseksuell og veldig opptatt av utseende. Ifølge Carl Aksel bør flere gutter gå med sminke. Drømmedama bør ha silikonpupper.

 • Eileen Eriksen Sarpsborgjenta Eileen er med på Paradise Hotel for å møte nye mennesker. Hun er jålete og liker å pynte seg med kjoler og høye hæler. Hun hater folk som blir behandlet urettferdig, og om det skulle skje, tar hun gjerne opp kampen.

 • Henning Djupdal Valdresgutt som holder til i Trondheim. Henning er opptatt av at alle skal ha det gøy, men er selv en avbalansert type. Han er utdannet brannmann, men klarer han å slukke nok branner på Paradise Hotel til å vinne hele premien?

 • Henriette Otervik Henriette er en trønderjente med ambisjoner om å jobbe i politiet. Derfor trener hun oftere enn én gang daglig. Ellers er hun en skikkelig partyjente som ikke så opptatt av politikk og verdensproblemer, og hun får sjeldent med seg ting siden hun aldri ser på nyheter. Hun elsker å dolle seg opp, og ville aldri i livet gått på byen i bukser.

 • Imme Snarberg Bergensjenta Imme er avhengig av sjokolade. Det er imidlertid ikke et problem, fordi hun trener hele ni ganger i uka! Hun er festens midtpunkt, selv om hun ikke drikker alkohol. Hun faller gjerne for en gutt med én gang hun møter ham, og skal komme langt i Paradise Hotel på sjarmen.

 • Jonas Ulseth Selv sier Jonas at han er den deltageren folk ikke skulle tro at er med på Paradise Hotel, men som man blir veldig glad for at faktisk er med. Han er en Stjørdalsgutt som hyller trønderne som de beste menneskene i verden. Jonas synes det er idioti å bruke masse penger på merkeklær når klær fra Fretex er vel så bra.

 • Mayoo Indiran Lørenskog-gutt med røtter i Sri Lanka. Mayoo er perfeksjonist og en ekte gentleman, som liker å kle seg pent. Det viktigste for Mayoo er å behandle damene med respekt. Men vil han vinne Paradise Hotel ved å være snill?

 • Mikela Beckovic Gjøviksjente som alltid søker fart og spenning. Selv liker Mikela best å henge med gutta, og trives godt i sosiale lag. Men hun har kort lunte, og kan bli irritert av småting.

 • Nina Martnes Klassisk nordlending som ikke lar seg pille på nesa. Hun er gjerne iskald og manipulerende for å få viljen sin. Nina har IQ på 129 og elsker å spille poker. Den perfekte partneren for henne på hotellet må være en gutt som ifølge henne «ikke er kjerring».

 • Øystein Myhren Storaa Øystein er en basketballgutt fra Hønefoss som er veldig opptatt av utseende. Derfor trener han knallhardt for å se bra ut. Det resulterer igjen i mye oppmerksomhet fra damene. Han har som mål å vinne Paradise Hotel fordi han hater å tape.

 • Synøve Rexhbogaj Synøve fra Skjetten kaller seg selv for en guttegal guttejente. Hun elsker tatoveringer og amerikansk fotball. Hun tar ikke imot dritt fra noen, og smeller gjerne tilbake hvis noen langer ut mot henne. Har hun det som skal til for å stå igjen med Paradise-kula i hånda?

Kan ses på

Sendedag
Mandag - torsdag

Premiere
Mandag 14. mars

Linda GlomlienPressekontakt

926 47 693

linda.glomlien@mtgtv.no