Luksusfellen

Luksusfellen feirer 10 år og programmet er mer aktuelt enn noensinne. Forbruksgjelden i Norge øker stadig og pengebruken er ute av kontroll for fler og fler. Enkle løsninger som sms-lån, dyre forbrukslån og uvettig pengebruk er stadig et aktuelt tema som mange ønsker hjelp til å få ordne på. Med hjelp av våre økonomer Hallgeir Kvadsheim, Silje Sandmæl, Magne Gundersen og Lene Drange, som er den nyeste av økonomene i Luksusfellen. Her tas det tak i de vanvittige regningsbunkene og låneavtalene som folk har pådratt seg. Mens økonomene tar seg av dette, forsøker psykolog Cecilie Lynum og Robert Speare å komme til bunns i hvorfor man har havnet i Luksusfellen og hva man kan gjøre for å holde seg unna den i fremtiden.

  • Luksusfellen Lene Drange, Silje Sandmæl, Magne Gundersen, Cecilie Lynum, Hallgeir Kvadsheim.

  • Cecilie Lynum Cecilie er psykolog og underviser på Politihøgskolen. Hun brenner for faget og er opptatt av å finne roten til økonomiske problem.

  • Hallgeir Kvadsheim Hallgeir brenner for vettig bruk av penger og har tung faglig tyngde innen faget økonomi.

  • Magne Kvadsheim Magne er forbrukerøkonom i Sparebank1, og det han ikke vet om privatøkonomi er ikke verdt å vite. Han har vært med siden starten av Luksusfellen, og er genuint interessert i å hjelpe folk ut av uføret de befinner seg i.

  • Silje Sandmæl Silje er økonomiekspert i Luksusfellen og forbrukerøkonom i DnB. Hun er ofte å se i media og går langt for å hjelpe deltakere som er havnet i økonomisk uføre.

  • Lene Drange Lene er nyeste tilskudd som økonomisk ekspert i Luksusfellen, men hun har jobbet i kulissene i noen år og hjulpet med å løse saker på vegne av deltakerne.

Kan ses på

Episoder
9

Sendedag
Onsdager kl. 20.30

Premiere
Onsdag 31. januar

Gruppebilde


Hallgeir Kvadsheim


Silje Sandmæl


Lene Drange


Magne Gundersen


Cecilie Lynum


Linda GlomlienPressekontakt

926 47 693

linda.glomlien@mtgtv.no