Paradise Hotel

TV3 og Triana Iglesias åpner igjen dørene til jubileumssesongen - 10 i tallet - på Paradise Hotel, et sted der alt handler om å finne seg en partner å stole på for å komme seg til finalen. En gjeng med gutter og jenter sjekker inn, og spillet settes i gang - men hvilket par blir stående igjen til slutt med kula mellom hendene og mulighet for å vinne pengepremien? Det er duket for en ny sesong med allianser og brutte løfter i tillegg til romantikk og vanskelige valg i et spill der ingen vet hva som venter seg i neste brev. Det eneste vi vet sikkert er at det blir drama, tårer, latter, sol og  svik. For hva kommer man lengst med, å spille spillet eller å være trofast mot sin partner?

 • Triana Iglesias Triana Iglesias er en norsk-spansk skuespiller og programleder for Paradise Hotel.

 • Cathrine Når Cathrine ikke selger garasjeporter vinner hun diskusjoner. Cathrine er smart, morsom, snill og helt forferdelig å krangle med. Selvinnsikt har Venneslajenta også. Folk rundt henne kan oppfatte henne som høylytt og ikke nevneverdig selvhøytidelig, og klarer ikke å legge fra seg en diskusjon uten å vinne. Bare spør ALLE lærerne til Cathrine.

 • Erik Erik Anders er vant til å være best, slik er det bare. Han er selvsagt med på Paradise Hotel for å vinne hele greia, og hadde det blitt arrangert et verdensmesterskap i konkurranseinstinkt, hadde nok Bodøværingen vunnet det også. Han er ikke konfliktsky, og legger sjelden ting imellom under diskusjoner. Han er rettferdig, men har lite til overs for mennesker uten enkel allmennkunnskap. Også er han lillebroren til Erlend Elias.

 • Ine Spør du Ine om forbilde, får du Taylor Swift som svar. Bergensjenta ser opp til popartisten pga moral og talent, og har Ine en dårlig dag er det kun ei låt med Swift som skal til for å snu skuta. Målet for Mexicoturen er åpenbart å vinne, for når hun først er med i en konkurranse, må man jo vinne. Når Ine ikke studerer pedagogikk eller jobber i butikk, spiller hun gitar, rapper og ser på sminkevideoer på Youtube. Og får du henne til å le kan du forvente gryntelyder.

 • Joakim Spontan, morsom og positiv er hva vennene beskriver Joakim som, ifølge ham selv. Bergensgutten er en dønn ærlig festløve, og tar seg selv svært lite høytidelig. Er du ei jente som ikke spytter i glasset, har grønne øyne, flotte ben, og i tillegg liker å trene? Ja, da er du sannsynligvis drømmedama til Joakim.

 • Julie Energibomba Julie beskriver seg selv som glad og impulsiv, og er ei pliktoppfyllende jente – både på skolebenken og på jobb. Nå vil hun ha en pause fra hverdagen, og hva passer vel bedre enn et opphold på Paradise Hotel? Julie er vant til å snurre mennesker rundt lillefingeren, men blir fort forelsket. Det kan jo bli et aldri så lite spillparadoks i Mexico.

 • Kristian Snille og omsorgsfulle Kristian henter taktikkinspirasjon fra Kristian René. Vi tror ham da han sier at han ønsker å spre god stemning, for Kristian kan nemlig ikke fordra negative mennesker. Han er i tillegg en habil hobbykokk, glad i å trene og elsker sosialt samvær. Nå gjenstår det å se om omsorgspersonen Kristian er forenlig med taktikeren Kristian.

 • Newa Newa kom til Norge fra Irak som fireåring, bor i Oslo og jobber som servitør på Olivia. Hun er godhjertet, og veldig opptatt av at kvinner bør slutte med rivalisering, og heller jobbe mot samme mål. Newa slår et slag for naturlig skjønnhet, og vil være med på Paradise Hotel blant annet for å fremme et sunt kroppsideal.

 • Marius Marius er med på Paradise Hotel for opplevelsens skyld, og selverklærer seg selv som klovnen i gruppa. Han er utadvendt, og blir som oftest godt likt av de som møter ham på hans vei. Er ikke redd for å si sin mening, selv om den kanskje ikke alltid er like populær. Da er det flaks at Marius har tonnevis med egne ord og uttrykk som ikke gir mening for andre enn ham selv. Marius drar sjelden på bilferie med folk som smisker og gjør seg til for å oppnå status.

 • Thea Thea jobber i en dagligvarehandel og bak bardisken på et utested i Bodø. Hun er sta og veldig direkte, og er med på Pærra pga. opplevelsen. Thea irriterer seg over mennesker som mangler selvinnsikt, og som ikke slipper andre til i samtalen. Hun faller lett for gutter – særlig de med mørkt hår, og om dette kan skape problemer når det kommer til spillet på hotellet gjenstår å se. Thea gir seg imidlertid ikke før hun får det som hun vil, så her det duket for relativt godt fjernsyn til våren.

 • Leo Leo elsker dagsfylla og varmere strøk. Han er som skapt for Paradise Hotel, med andre ord. Leonard beskriver seg selv som en idealist og livsnyter, og en som aldri kommer til å ta seg selv seriøst. Han er på hotellet for å spille, nyte synet av vakre jenter og forsøke å få seg noen nye kompiser i samme slengen.

Kan ses på

Sendedag
Mandag - torsdag

Premiere
Vår 2018

Last ned bilder av deltakerne


Last ned gruppebildet


Kontakt

Andreas FramnesPressekontakt

959 45 778

andreas.framnes@mtgtv.no